Veel gestelde vragen

Meest gestelde vragen over touringcarverhuur en dagtochten.

1. Wat kost het huren van een touringcar?

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wij hebben hiervoor meer gegevens nodig zoals: Wanneer wilt u een touringcar huren? Wat zijn de vertrek- en aankomsttijden? Hoeveel personen gaan er mee? Wat is de reisroute (aantal kilometers)?
Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

2. Is er catering aan boord van de touringcar aanwezig?

Wij kunnen zorgdragen voor de catering aan boord van een touringcar. Van koffie/thee tot aan lunchpakketten of luxe hapjes.

3. Mag er in de touringcar gerookt worden?

Nee, in de touringcar geldt een rookverbod net zoals in alle openbare ruimten. Tijdens de stops is het buiten de touringcar uiteraard wel toegestaan.

4. Ben ik verzekerd tijdens een reis?

In de touringcar bent u verzekerd, zodra u uit de bus stapt niet meer. Hiervoor kan een aanvullende verzekering afgesloten worden.

5. Kan Deimantours onze koffiestop, lunchstop of diner verzorgen?

Ja, uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met verschillende restaurants en locaties, waardoor het bovendien vaak goedkoper is om een koffiestop, lunch of diner door Deimantours te laten arrangeren.

6. Hoe is de zitplaatsregeling voor kinderen van b.v. scholen geregeld?

De voorschriften (wat dus wettelijk is toegestaan) betreffende scholieren op zitplaatsen in touringcars luiden dat in Nederland voor ייn leerling ייn volledige zitplaats beschikbaar dient te zijn; hier wordt door de Inspectie Verkeer en Waterstaat op gecontroleerd.
Deiman tours beschikt over een nieuwe verlengde touringcar met 68 zitplaatsen voorzien van veiligheidsgordels.

7. Beschikt een touringcar over een toilet?

Alle DEIMAN touringcars beschikken over een toilet.

8. Verhuren jullie ook taxibusjes?

Nee. Alleen grotere touringcars. Zie touringcar huren voor een overzicht met de capaciteit hiervan; de kleinste touringcar beschikt over 31 plaatsen