meerdaagse reizen - verwenreizen

Op dit moment zijn er nog geen meerdaagse reizen gepland.

Reizen met DEIMAN tours betekent comfortabel reizen met een hoge mate van service en de zekerheid dat de reis professioneel en tegen concurerend tarief wordt uitgevoerd.
Het jonge touringcarpark van DEIMAN tours is voorzien van moderne faciliteiten als airconditioning, toilet, video, telefoon en een minibar met koelkast en koffie/theevoorzieningen. De zitplaatsen zijn meervoudig verstelbaar en voorzien van verstelbare voetensteunen.

Een DEIMAN tours verwenreis is een fantastische onbekommerde busreis waarbij de reiziger eigenlijk alleen maar hoeft te genieten. De belangrijkste ingrediënten zijn omschreven in de volgende woorden: BETROKKEN – GENIETEN – SFEERVOL – GEZELLIG – RUSTGEVEND; dit maakt dat uw reis met onze vakbekwame chauffeurs een meer dan een plezierige onderneming wordt.
U begint iedere dag met een smakelijke ontbijtbuffet. Daarna gaat u met de touringcar op pad om een mooie excursie of dagtocht te maken. Daarnaast is nog genoeg tijd om even te rusten of op eigen gelegenheid rond te lopen. Elke avond eten we rond 18.00 uur samen een driegangendiner of diner in buffetvorm. Voor de liefhebbers is er een avondprogramma, maar u kunt ook lekker genieten en bijpraten in het restaurant of buiten op het terras.