Terug naar: meerdaagse reizen - verwenreizen

5-daagse midweek: Oberbergisches Land


5-daagse midweek: Oberbergisches Land
5-daagse midweek: Oberbergisches Land

Prijs: €525,00 p.p.

De prijs is per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 96,00. De pijs is incl. 4 nachten in het 3-sterrenhotel Bierenbacher Hof, dagelijks onbijtbuffet en driegangendiner, middaglunch op de 2e, 3e en 4e dag en dagtochten zoals omschreven incl. boottocht. 

Reisdata

maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober 2023   Hier is nog plaats

5-daagse midweek: Oberbergisches Land:

We gaan dit jaaar naar het Oberbergische Land. Een regio in Noordrijn-Westfalen, ten oosten van Keulen dat zich uitstrekt tot Sauerland. Een gebied met de industriële geschiedenis enerzijds en de afwisseling van het blauw van de grote dammen en het weelderige groen van de uitgestrekte bosgebieden anderzijds. Het uitzicht  wordt aangevuld met heidevelden, heuvelruggen en boomgaardweiden, zodat er volop afwisseling is voor toeristen in het Oberbergisches Land. Bekende steden in dit gebied zijn onder andere Remscheid, Solingen, Wuppertal en Leverkusen. Kortom een gebied om veel te zien, te genieten en ook om heerlijk tot rust te komen.

Laat u verrassen door een programma met voor ieder wat wils: we bezoeken Münster, het Kurpark in Nümbrecht en kasteel Homborg. We rijden naar de gigantische stuw "Aggertalsperre" en een gids in de bus verteld ons interressante informatie over de omgeving van Wuppertal waarna we instappen in de wereldberoemde de zweefbaan. Uiteraard onbreekt een boottocht op de prachtige Biggesee niet. Op de terugweg gaan we aan bijhet Openluchtmuseum in Arnhem.

 

Bekijk opstaproute Boeken

Boekingsformulier

5-daagse midweek: Oberbergisches Land

Prijs: €525,00 p.p.

Opstaptijden 5-daagse midweek: Oberbergisches Land

8 personen of meer: opstapplaats naar keuze!!

* opstaplaats kan alleen gekozen worden indien er een tijd bij vermeld staat

Extra info

veelgestelde vragen.

 

Mag er in de touringcar gerookt worden?

Nee, in de touringcar geldt een rookverbod net zoals in alle openbare ruimten. Tijdens de stops is het buiten de touringcar uiteraard wel toegestaan.

Ben ik verzekerd tijdens een reis?

In de touringcar bent u verzekerd, zodra u uit de bus stapt niet meer. Hiervoor kan een aanvullende verzekering afgesloten worden.

Beschikt een touringcar over een toilet?

Al onze touringcars beschikken over een toilet.

Is er catering aan boord van de touringcar aanwezig?

Wij kunnen zorgdragen voor de catering aan boord van een touringcar. Van koffie/thee tot aan lunchpakketten of luxe hapjes.

Bekijk alle "Veel gestelde vragen"


Meer informatie of persoonlijk contact

u kunt bellen naar:
0597 41 23 38
of mailen naar:
info@deimantours.nl
ons bezoeken op het kantoor:
Grintweg 64
9675 HL Winschoten