dagtochten - evenementen

Na de periode van het coronavirus mogen vanaf 1 juli de touringcars weer vol rijden !  Ook restaurants, musea en rondvaarten zijn weer mogelijk met groepen. Dat is geweldig nieuws !

Dit goede nieuws heeft ons doen besluiten vanaf eind juli ons bekende dagtochten programma te starten.  U hoeft  niet langer thuis te zitten en u kunt er weer op uit!  Ook onze chauffeurs staan te popelen om weer met u op stap te kunnen gaan.

CORONA MAATREGELEN: handtekening en mondkapje: 

In touringcars mogen alle zitplaatsen benut worden,

hierbij geldt dat tot nadere versoepeling een gezondheidscontrole vooraf en een niet-medisch mondkapje verplicht zijn: vul bijgeleverde verklaring van tevoren in, onderteken deze en overhandig deze aan de chauffeur bij het instappen – een niet medisch mondkapje is desgewenst te verkrijgen bij de chauffeur.

U verklaart dat u zowel bij in- en uitstappen, als tijdens de rit:

– een mondkapje draagt (evt. bij de chauffeur verkrijgbaar voor € 1,-).

– geen last heeft van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.

– geen last heeft van koorts en/of benauwdheid.

 

Door een uitgekiend servicelijnensysteem en door meerdere bussen in te zetten zijn er maximaal 5 opstapplaatsen in uw servicelijn naar de wisselplaats vanaf waar de reis start.
Staat ** bij de opstapplaats vermeld dan zijn er een minimum aantal boekingen nodig voordat betreffende servicelijn gereden wordt

De aanmelding kan bij voorkeur telefonisch geschieden via tel 0597-412338, bij het boekingskantoor van DEIMAN tours aan de Grintweg 64 te Winschoten of via het boekingsformulier van deze site.  

Gelieve de ritprijs van de dagtochten op de dag van vertrek contant aan de chauffeur te voldoen.